Adatvédelmi irányelv

Az irhatnam.hu által nyújtott szolgáltatások kizárólag segítséget nyújtanak a megrendelő saját munkájának elkészítéséhez.

Az irhatnam.hu (továbbiakban: Adatkezelő) szolgáltatási tevékenységével kapcsolatban kezeli a megrendelők személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a megrendelők személyes adatait.

Az adatkezelő neve:

AWS

Crn.: 11452156

 

Az adatkezelő elérhetősége: ugyfelszolgalat@irhatnam.hu

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A megrendelő a megrendelés leadásakor kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: szolgáltatást rendelők

A kezelt adatok köre: a megrendelők által a megrendelés során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (email),

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése.

A személyes adatot, amelyet a kapcsolatfelvételi ürlapon keresztül kapunk maximum a törvény adta határidőig őrizzük meg! (EU Parlament 2016/679 sz. rendelete)