Fizetés

Rövidesen kapcsolatba lépünk veled, meggyőződünk róla, hogy minden információ helyesen jutott el hozzánk és megmondjuk, hogy mennyiért tudjuk elvállalni a munkát.
Fizethetsz banki átutalással, , de van lehetőség postai rózsaszínű csekkel és WESTERN UNION-on keresztüli fizetésre, hamarosan bevezetésre kerül a Bankkártyás vásárlás opciója is felületünkön.
Fizetés általában részletekben történik, kisebb terjedelmű munkáknál 20 % előleg, a maradék a végén, nagyobb volumen esetén pedig 10 oldalankénti periódusokban.
A fizetési módozatunk szervesen kapcsolódik munka menetünkhöz, ugyanis részletekben teljesítünk mindent, így az adott szellemi alkotást bírálója (megrendelője) részletekben ismerkedhet meg a dokumentummal, a szolgáltatás tárgyával, így már folyamatában javaslatokat tehet, észrevételezhet, amik a folyamatos kapcsolattartás és munkamenet révén közvetlenül beépülhetnek az alkotásba.
Ez a munkamenet és fizetési módozat a garancia arra, hogy senki nem lesz kihasználva, senki nem dolgozik fölöslegesen, és senki nem fizet feleslegesen.