Gyik

Tudtok segíteni a dolgozatomnál, vagy egyéb problémáimnál?
Valószínűleg tudunk. Az Irhatnam.hu csapata profi írókból – rendkívüli humátőkéjű szakamberekből áll (Lásd Végzettségeink menüpont)és csak a legjobb minőségű szellemi alkotások kerülnek ki a kezeink közül. A csapat változatossága miatt témák – problémák széles körében tudunk a segítségedre lenni. Amennyiben kíváncsi vagy ajánlatunkra, hívd fel ügyfélszolgálatunkat, vagy töltsd ki valamely ‘Ajánlatkérő‘ lapunkat, az igényelt szolgáltatás típusa szerint és rövidesen kapcsolatba lépünk veled.
Miben különböztök más, hasonló szolgáltatásoktól?
Számos módon különbözünk:
  • Ügyfélszolgálatunk folyamatosan rendelkezésedre áll.
  • Folyamatosan kapcsolatot tarthatsz alkotóinkkal.
  • Nem tűnünk el, nem hagyunk cserben és mindig elérhetőek vagyunk.
  • Csak szakképzett és tapasztalt alkotókkal dolgozunk.
  • A változatos csapatunk miatt számtalan témakörben a segítségedre tudunk lenni.
  • Minden egyes elkészült dolgozat egy nagyon komoly minőség ellenőrzésen megy keresztül és háromszoros kontroll van a Plágiummentességre vonatkozóan.Így biztosítjuk, hogy csak eredeti és személyre szabott szellemi alkotások kerülnek ügyfeleink kezébe. Díjmentesen biztosítjuk a címlapot, a tartalomjegyzéket, a forrásjegyzéket, a formázást és a kézbesítést.
  • Nem csak írunk a megadott témáról, hanem az esetlegesen felmerülő kutatást is elvégezzük.
    Természetesen felár nélkül!
  • Jófejek vagyunk. 🙂
Figyelembe veszitek a stílusomat és a nyelvtudásomat?
Természetesen. Amennyiben az ‘Ajánlatkérés‘ folyamán feltöltesz egy általad írt dokumentumot, ami reprezentálja a stílusodat; úgy az íróink ezt mindenképpen figyelembe veszik a rendelés teljesítésekor.
Akkor is tudtok segíteni, ha bonyolult a témám és részletes kutatást igényel?
Mindent megteszünk! Nagy valószínűséggel még a bonyolult és nagyon egyedi témaköröknél is találunk olyat, aki megfelelően képzett ahhoz, hogy elkészítse a dolgozatot. Amennyiben nem vagyunk biztosak abban, hogy a legjobb minőséget tudjuk biztosítani, inkább nem vállaljuk el a munkát.
Mikor és hogyan kapom meg a kész alkotást?
A kész munkát az általad megadott határidő előtt kézbesítjük. A kész alkotást egy e-mail csatolmányaként, MS Word formátumban érkezik a postafiókodba. Mire megérkezik hozzád a dokumentum már átment a minőségellenőrizés, illetve a plágium-szűrő folyamaton.
Az irodalomjegyzéket is megkapom?
Természetesen, a végleges dolgozat tartalmazza a teljes irodalomjegyzéket. Ezt automatikusan csatoljuk.
Hogyan tudok fizetni?
A fizetés PayPal-on, bankkártyával, illetve bankszámlára utalással/befizetéssel  – vagy akár Western Unionon keresztül történhet. Eldöntheted, hogy előre kifizeted a teljes munkadíjat, avagy hagysz egy előleget és a fennmaradó részt a dokumentum elkészültekor rendezed. Az előleg összege a teljes munkadíj 20%-a ,a legközelebbi 5000 Forintra kerekítve. 
Hogy fizetek, ha egy nagyobb projektről van szó?
Amikor egy terjedelmesebb projektről van szó, személyre szabott fizetési feltételeket alakítunk ki. Az Irhatnam.hu csapat felveszi veled a kapcsolatot és együtt kialakítunk egy megfelelő megoldást.
Mi van akkor, ha nincs PayPal regisztrációm?
Semmi probléma! Regisztráció nélkül a PayPal bankkártyás fizetési rendszerét tudod igénybe venni. Elfogadunk MasterCard, Visa, Discover és American Express kártyákat. Amennyiben nem a bankkártyás fizetést részesíted előnyben, természetesen utalással is fizethetsz nekünk. Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a dokumentummal? Az a célunk, hogy 100%-os elégedettségi mutatónk legyen, így amennyiben a dokumentum eltér az általad megadott specifikációktól, díjmentesen korrigáljuk azt a Felhasználási Feltételeknek megfelelően.
Milyen témakörökben alkottok?
Minden olyan témában írunk, amit főiskolán vagy egyetemen lehet tanulni. Mielőtt azonban elvállalnánk egy projektet, meggyőződünk arról, hogy áll-e rendelkezésre olyan alkotóó, aki magabiztosan el tudja készíteni a munkát. Főleg Bachelor’s és Master’s szakokra koncentrálunk, azonban bármilyen témával érdemes felvenni velünk a kapcsolatot -de állunk rendelkezésre bármilyen szellemi alkotás elkészítésére!!!
Kapcsolatba léphetek-e az alkotóval?
Természetesen. Amennyiben az e-mailben történő kommunikációt részesíted előnyben, a leveledet változtatás nélkül továbbítjuk. Mindkét esetben kiemelt hangsúlyt fektetünk a diszkrécióra.
Garantáljátok, hogy az alkotás 100%-ban plágium mentes lesz?
Minden körülmények között. Mielőtt elküldjük a végleges munkát, leellenőrizzük, hogy plágium mentes-e. 
Mennyire bizalmasan kezelitek az ügyfeleket és adataikat?
Ügyfeleinket és adataikat 100%-ban bizalmasan kezeljük. Sosem adunk ki semmilyen információt harmadik félnek. Ezt nagyon komolyan vesszük és ügyfeleink személyes információi az egész folyamat alatt titokban maradnak. Ennek ellenére, nem tudunk felelősséget vállalni azokért a tartalmakért és csatolmányokért, amelyek a megrendelés során érkeznek hozzánk és esetlegesen személyes adatokat tartalmaznak. A megrendelő felelőssége ezen adatok eltávolítása a file-okból.
Csalásnak minősül, ha igénybe veszem a szolgáltatásaitokat?
Az általunk készített dolgozatok segítségül szolgálnak ahhoz, hogy megírd a sajátodat. Ha úgy használod ezeket a dokumentumokat, mint ahogy egy folyóiratot, könyvet, vagy egy már megírt dolgozatot használnál, akkor nem követsz el csalást. Ha a megfelelő módon használod a szolgáltatásainkat, akkor többet tudsz tanulni, mintha csak beadnád őket úgy, ahogy kapod.
Ez legális?
Igen. A szolgáltatásaink 100%-ban legálisak.
Miért elsősorban e-mailen kommunikáltok?
Biztosan hallottad már, hogy ‘a szó elszáll, az írás megmarad’! A mi esetünkben egy elfelejtett dolog, vagy egy félreértett mondat komoly problémákat tud okozni; főleg ha közel a határidő. A tapasztalat tanított meg minket arra, hogy írásos kommunikációra alapozzuk a rendszerünket és nagyon büszkék vagyunk a profin működő adminisztrációnkra. Természetesen Ügyfélszolgálatunk bármikor rendelkezésedre áll, azonban kérünk, hogy a fontos információkat e-mailben közöld velünk.