Online Kampányok

Szövegírás:
Ez a mumusa nagyon sok embernek, vállalatnak. Mi élvezettel írunk meghívót, interjút, szórólap szöveget, weboldal tartalmat, PR cikket, üzleti tervet, bármit… mert mi élvezzük az Alkotás szabadságát!!!
Hírlevelek:
Még mindig az első helyen áll a kommunikációban. És most ne Spam-ekre gondoljunk. A cég ügyfeleivel való kapcsolattartás alapvető módja az e-mail. A hírlevelek ezek továbbfejlesztett formái. Lehetőség van rá, hogy több ezer ügyféllel kommunikáljunk rendszeresen, akár mindenkit saját nevén szólítva.
SMS kampányok:
Nem egyenként a telefonról, hanem számítógépről rendszerezve. Ügyfeleket bizonyos csoportokra bontva kiváló lehetőség, hogy megtámogassunk egy kampányt 1-1 emlékeztető, vagy buzdító sms-sel.
Weboldalak hirdetése:
A jó weboldal és főleg annak aloldalai kiválóan alkalmasak arra, hogy online hirdetésekhez kapcsoljuk és a hirdetésre kattintva, arra landoljon a keresés eredménye. Nélkülözhetetlen banner kampányokhoz, Pr cikkekhez, de még a legegyszerűbb közösségi média reklámoknak is nélkülözhetetlen eleme. A Google Ads kampányokkal a keresők számára könnyebben elérhetőbbekké válhat a kívánt termék – szolgáltatás!
Közösségi médiás hirdetések:
Ha jól használjuk a közösségi médiákat, közvetlen elérési csatornája lehet az értékesítésünknek! Kell egy jó céges profil, egy jó weboldallal összekötve csodákra képes! Az utóbbi 15 évben, a közösségi médiák piacra lépése által, ilyen kevés tőkebefektetéssel szinte elképzelhetetlen volumenű potenciális ügyfélhez juthatunk el! 
PR cikkek:
Online – offline… szinte mindegy a megjelenítési forma, a lényeg a benne rejlő szellemi alkotás! Hasznos kiegészítője lehet akár egy új terméknek, szolgáltatásnak, weboldalnak, imázs kialakításnak, akár a vállalati külsö-belső kommunikációnak!
Weboldal létrehozás, megújítás:
Mobil barát egyedi site-ot hozunk létre, szerződésben vállalt rövidhatáridős kivitelezéssel! Pontosság, kreativitás, precizitás! Megújulás eseté újra tervezzük a teljes struktúrát, a weboldal üzenetét szemelőtt tartva, teljesen megújult tartalmi információs rendszerrel! 
Domain lefoglalás, tárhely bérlés:
Új domaint szeretne, vagy esetleg tárhelyet? Nem probléma, állunk rendelkezésedre!
Weboldal kezelés, admin szolgáltatások:
Nem csak abban állunk rendelkezésedre, hogy weboldaladat megújítjuk, hanem folyamatosan karban tartjuk, kezeljük!
Grafikai tervezés:
Új arculat, logó? Mindent személyre szabottan oldunk meg, a leendő sikert szem előtt tartva!

One thought on “Online Kampányok

Comments are closed.